ERZURUM / YAKUTİYE - Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu

23 Nisan Kutlamalarımız

Kas

Ulu Önder Atatürk'ün 10 Kasım 1938'de ebediyete intikal edişinin üzerinden 84 yıl geçti.

Öğrencilerimiz yazar Selcen Yüksel Arvas ile buluştu

Global Teacher Award / Küresel Öğretmen Ödülü

Mrt

TÜBİTAK Ortaokullar arası proje yarışmasında Türkiye Derecesi alan öğrencilerimizi makamlarında kabul edererek tebrik eden ve çeşitli hediyelerle ödüllendiren Sayın Valimiz Okay MEMİŞ, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet SEKMEN, Yakutiye Kaymakamımız Sayın Murat ÖZTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih KAYGUSUZ, Yakutiye Belediye Başkanımız Sayın Mahmut UÇAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cihan KIVANÇ'a Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu ailesi olarak teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Ara

Okulumuz TÜBİTAK 2204 Ortaokullar arası final yarışmasında Tarih alanında Türkiye 1.si olmuştur.

Coğrafya ve Teknoloji Tasarım alanında ise Türkiye 3.sü olmuştur.

Projelerin hazırlanmasında emeği geçen Tuba DUMLU GÜLER öğretmenimizi ve öğrencilerimizi  tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Okulumuz TÜBİTAK 2204 Ortaokullar arası Proje Yarışmasında katıldığı üç proje ile birincilik alarak ilimizi Türkiye Finallerinde temsil etmeye hak kazanmıştır.

Projelerin hazırlanmasında emeği geçen Tuba DUMLU GÜLER Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi  tebrik ediyor, Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.

Nis

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına bu yıl okulumuzdan 3 projemiz bölge sergisine davet edildi. Geçtiğimiz yıl yine 3 proje ile bölge sergisine katılarak iki dalda birincilik bir dalda ikincilik elde eden okulumuz Erzurum' a ilk Türkiye birinciliğini de kazandırmıştı. Aynı başarıyı bu yıl da temenni eder, danışman öğretmen Tuba DUMLU GÜLER'i ve projede görevli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Nis