ERZURUM / YAKUTİYE - Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu

Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu

Lalapaşa Mah.Terminal Cad. Profesör Dr. Aziz Sancar Sok. No2/1 Yakutiye/Erzurum
Vizyon
Bilim,sanat,estetik, akademik alanlarında ilgi ve yetenek sahibi fikri hür insan yetiştirme temellerinin atıldığı, İlimizdeki İlköğretim okulları arasında; Ömer Nasuhi Bilmen İlköğretim okulunda okumanın da, çalışmanın da ayrıcalık olduğu marka değeri oluşmuş bir okul olmak.
Misyon
Biz…Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini; onların bilgili, becerikli, kendilerine güvenen, üretim gücüne sahip, girişimci kişiliği olan ve Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, demokratik, hoşgörülü, ileriye dönük planlar yapabilen, milli ahlak anlayışına uygun, geleceğini düşünen ileriki yaşamında başarılı olabilecek bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında 84 öğrencimiz mezun olmuş; 4 öğrencimiz Fen Lisesine, 4 Öğrencimiz Nevzat Karabağ Anadolu Lisesine,76 öğrencimiz ise çeşitli Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Anadolu Meslek Liselerine yerleşmiştir.
Ulaşım kolay merkeze yürüme mesafesindedir.
İsteğe bağlı
Yerleşim Yeri
Genellikle çok katlı binaların bulunduğu Erzurumdaki üst düzey bürokratların ikamet ettiği bir yerleşim merkezdir
Şehir Merkezi
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda kız hentbol takımı ve erkek futbol takımı bulunmaktadır. Takımlarımız il genelindeki yarışmalarda çeşitli dereceler yapmışlardır.