ERZURUM / YAKUTİYE - Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu

Okulumuz Bölge Şampiyonu

Futbol Takımımız Okulumuzun ve Erzurum'un Gururu Oldu

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM tarafından Milli Marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı, dünya var oldukça Türk milletinin Milli Marşı olarak kalacaktır.

Mrt

2. Dönem Sınıf Bazlı Veli Toplantılarımızı Gerçekleştiriyoruız

8. Sınıf Öğrencilerimize Lise Tanıtım Gezisi Yapıldı.

Ekm

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Tuba Dumlu Güler, '2023 Global Teacher Prize' yarışmasında, 130 ülkeden 7 bin öğretmeni geride bırakarak dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına girdi.

Haz

Okulumuz bölge şampiyonu oldu

Haz

Öğrencilerimizle birlikte Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Gültap GÜNAL öncülüğünde okul bahçemizi temizledik.

23 Nisan Kutlamalarımız

Kas

Ulu Önder Atatürk'ün 10 Kasım 1938'de ebediyete intikal edişinin üzerinden 84 yıl geçti.

Ekm

Öğrencilerimiz yazar Selcen Yüksel Arvas ile buluştu

Nis

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına bu yıl okulumuzdan 3 projemiz bölge sergisine davet edildi. Geçtiğimiz yıl yine 3 proje ile bölge sergisine katılarak iki dalda birincilik bir dalda ikincilik elde eden okulumuz Erzurum' a ilk Türkiye birinciliğini de kazandırmıştı. Aynı başarıyı bu yıl da temenni eder, danışman öğretmen Tuba DUMLU GÜLER'i ve projede görevli öğrencilerimizi tebrik ederiz.